Sadri Şener oy kullanmaya gelecek mi?

Trabzonspor’un son şampiyon başkanı Sadri Şener kararını verdi. Aralık ayı kongresinde oy kullanıp kullanılmayacağı merak edilen Sadri Şener’in Trabzon ve Trabzonspor’u küstüğü bu nedenle gelmeyeceği konuşuluyordu. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıo

Sadri Şener oy kullanmaya gelecek mi?

Trabzonspor’un son şampiyon başkanı Sadri Şener kararını verdi.

Aralık ayı kongresinde oy kullanıp kullanılmayacağı merak edilen Sadri Şener’in Trabzon ve Trabzonspor’u küstüğü bu nedenle gelmeyeceği konuşuluyordu. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da Şener’i avukatlara şike davasında fazla para verdiği ve bu nedenle kulübü zarara uğrattığı gerekçesiyle dava etmişti. Trabzonspor nedeniyle yargılanan Sadri Şener’e Haber61 ulaştı.

Yayın Danışmanımız Levent Ustabaşı’nın, “Aralık ayında oy kullanmaya gelecek misin?” sorusuna Sadri Şener, “Geleyim mi? beni ağırlayacak mısınız?” diye sordu. Bunun üzerine Ustabaşı, “Trabzonspor şampiyon başkanını her zaman ağırlar. Trabzon da tabiki” diye cevap verdi.

Bunun üzerine Şener, “Evet tabiki geleceğim” dedi. Ardından Şener’e Ustabaşı, “Size yanlış yapıldığı konuşuluyor” diye söyleyince, Şener de, “Bana yanlış yapılması önemli değil ben yanlış yapmayayım” şeklinde cevap verdi.

Şener kime oy vereceğini ise söylemedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor