Sadri Şener o isme destek oldu - "Algı yapmak yerine..."

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’den Haber61’e önemli açıklamalar.

Sadri Şener o isme destek oldu - "Algı yapmak yerine..."

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un avukatlık ödemeleri ile gündeme gelen, Şike sürecinin önemli aktörlerinden Avukat Nusret Yılmaz’a destek veren Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Haber61’e yaptığı açıklamada “Nusret Yılmaz üzerinden algı yaratılmaya çalışıldığını” söyledi. 

ALGI YARATACAKLARI YERDE SEÇİMLERE ODAKLANSINLAR

Trabzonspor eski kulüp Başkanı Sadri Şener son günlerde şike sürecindeki Trabzonspor’un davalarını yürüten Avukat Nusret Yılmaz’ın üzerine çok gidildiğini belirterek, “2010-2011 sonrası malum süreçte Trabzonspor’un haklarını büyük özveri ile sonuna kadar ve çok başarılı bir şekilde savunmuş bir avukatımız. Bu süreçte Fenerbahçe kulübü gibi bir camia her bir avukatına çok yüklü miktarda ödemeler yaptı. Fenerbahçe kulübünde bunlar hiç medyaya yansımazken Trabzon şehrinde konuşuluyor. Şık olmuyor. İnsanlar Nusret Yılmaz üzerinden algı yaratacakları yerde 31 Mart seçimlerine odaklansınlar. Buna medya da dahil. Trabzon’da 18 tane ilçe var. Her gün biri yazılsa 18 gün eder. Bunlara belediye meclis üyelerini de katarsak 31 Mart tarihine kadar yazılacak çok konu bulunur. Trabzon zor bir şehir. Nusret kardeşimizde Tonya’nın has evlatlarındandır. Üzerinden çok zaman geçmiş konular Trabzonspor’da gündem bulamayınca tekrar ortaya atılıyor. Bu da Trabzonspor’a zarar veriyor" ifadelerini kullandı. 

YÖNETİM DESTEKLENMELİ

Trabzonspor’un ikinci yarıda da başarılı olacağına inandığını belirten Şener, “genç futbolcuları seviyorum. Onların başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum. Trabzonspor yönetimi iyi işlere imza atıyor. Yönetimin bu süreçte desteklenmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor