Sadri Şener: “Millet üzerine Hücum etmezse Trabzonspor düzlüğe çıkar”

Şampiyon başkan Sadri Şener Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Sadri Şener: “Millet üzerine Hücum etmezse Trabzonspor düzlüğe çıkar”

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot - Trabzonspor’un şampiyon Başkanı Sadri Şener, “akıllı işler yapılır, millet de üzerine hücum etmezse Trabzonspor düzlüğe çıkar” dedi.

Bordo Mavili Kulübün son şampiyon olduğu 2010-2011’de başkan olan Sadri Şener, Haber61’e yaptığı açıklama ile Trabzonspor’un şuanda içinde bulunduğu durumu değerlendirdi.

AHMET AĞAOĞLU İLE BİR KAÇ DEFA GÖRÜŞTÜK

Sadri Şener, Ahmet Ağaoğlu ile birkaç defa görüştüklerini belirterek, “Transferde bir fren. 2-3 sene transfer yapmadan altyapıyla götürebilirsek bence doğrusu olur. Çünkü sonu olmayan bir yere gidiyor. Tabi bu Trabzonspor kulübünün bir hatası değil, Trabzonspor kulübünü yönetenlerin hatası. Günümüzün ceza kanununda Trabzonspor’u yönetenlere ceza verilmiyor. Gelip geçiyor. Gelen uğraşıyor. Bizim Ahmet’te uğraşıyor. Birkaç defa konuştuk. Bende yardımcı olmaya çalışıyorum. İnşallah iyi olur. Fenerbahçe’ye de bakıyorsun acayip bir borç o zaman seviniyorsun benimki daha az diye. Yanlış transferler, yanlış menajerler, yanlış insanlar, yanlış yöneticiler sonuç bu. Şampiyon olamayabilirsin ama borcu ile bahsedilmeyen bir kulüp olabilirdin diye düşünüyorum” dedi.

TRABZOSNPOR İYİ OLMAK MECBURİYETİNDE

Trabzon’un Trabzonspor ile anıldığını ifade eden Şener, “Trabzonspor’un yolunun açık olma mecburiyeti var. Trabzon onunla anılıyor. Trabzon şehri yapılan yolarla mı anılıyor? Trabzonspor’la anılıyor. Trabzonspor var olursa, var olur, yoksa kıymetsiz bir şehir oluruz” şeklinde konuştu.

ÜNAL KULÜBÜ İCRAYA VERMEZ

Trabzonspor’un Teknik Direktörü olan Ünal Karaman ile ilgili konuşan Sadri Şener,  “Ben Ünal’ı severim inşallah başarılı olur. Ünal alacağını alamazsa kulübü icraya vermez, maaşını alamazsa ses çıkarmaz. Ben transferini hatırlarım, çok düzgün çocuktur. İnşallah başarılı olur. Bana göre doğru bir isim” ifadelerini kullandı.

HAYRETTİN GİBİLER TRABZONSPOR’A LAZIM

Kendi başkanlığı döneminde de birlikte çalıştığı mevcut Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sadri Şener, “Hayrettin disiplinli bir insandır. Hayrettin gibiler lazım Trabzonspor’a. Disipline edebilir. Uygulamaları bazılarına antipatik gelebilir ama bana göre doğru yapar.” dedi.

TRABZONSPOR EKONOMİK OLARAK DÜZLÜĞE ÇIKAR

Kulübün ekonomik durumunu değerlendiren Sadri Şener, “Trabzonspor ekonomik anlamda düzlüğe çıkar.  Çok akıllı işler yapar, millet de üstüne hücum etmezse çıkar. Niye çıkmasın koca kulüp” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor