Sadri Şener: Avuçlarını yalarlar

Sadri Şener'den Haber61'e özel açıklamalar!

Sadri Şener: Avuçlarını yalarlar

Haber61 TV’de yayınlanan ve Tuncay Lakot ile İhsan Öksüz’ün hazırlayıp sunduğu Şehrin Nabzı programında Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özellikle Fenerbahçe cephesinin şike sürecini FETÖ yapılanmasına bağlayarak aklama çabasına ve Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık’ın Şener’in himmet parası ödediği yönündeki iddialarına yanıt veren eski başkan “avuçlarını yalarlar” dedi.

IŞIK SANSASYONEL OLMAYI SEVİYOR

İddiaları gündeme getiren kişinin Faik Işık olduğunu hatırlatan Şener  “Fenerbahçe’nin avukatlarından bir tanesi.  Sansasyonel bir avukat, böyle işleri seven birisi. Bir kere bana bu suçlamayı yapabilmek için öncc geçmişime bakacaksın. Nerden, nasıl bir aileden geliyorum sonra da kendine bakacaksın. Ondan sonra karar vereceksin demem lazım onlara.  İkincisi de bu davayı açan savcı da bildiğim kadarıyla bu olaydan tutuklanmış. Dolayısıyla olay başka yerlere gidebilir. Üçüncüsü de bütün ödemelerimiz bütün her şeyimiz kayıtlı olarak net şekilde var. Tabi olayı farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar AVUÇLARINI YALARLAR.  Hayal bile edemezler. Ama bu FETÖ soruşturması kapsamında şikeyi yok etmek yanlış bir görüştür.” Dedi.

VİCDANIM ÇOK RAHAT

O dönem tutulan bazı avukatlar üzerinden “Himmet parası” gönderildi iddiasına yanıt veren Şener “ İstanbul’da Emniyet Müdürlüğü avukatları bize önerildi. Bizim olduğumuz yer emniyetti. Bu nedenle o avukatları tutmak kadar doğal bir şey olamaz ki doğrusudur da yaptığımız. Bizim o ara 6-7 avukatımız vardı ve bir grupta bunlardı. Bu avukat arkadaşların ne olup olmadıklarını da tabi sonradan anlattılar. İsimleri de Ali Çelik ve Halil Koca. Emniyet müdürlüğünün bir sürü avukatı vardır, bunlarda onlardandır. Onlar neden oranın avukatı bunu da bilemem. Benim vicdanım çok rahat.” İfadelerini kullandı.

Sadri Şener'in açıklamalarını izlemek için tıklayın



HAKAN ŞÜKÜR'ÜN HALİ ORTADA

FETÖ yapılanmasının her sektöre girmiş olabileceğine değinen Şener  “Gördüğümüz ve okuduğumuz kadarıyla bu çok büyük bir örgütlenme ufak bir şey değil. Benim görüşüm kolay kolay biteceğini de zannetmiyorum. Bu işin içine hakim, savcı, emniyet ve ordu girdi, futbolun da girmesi doğal. Bir zamanlar peşinden koşulan alkışlanan Hakan Şükür’ün hali ortada. Galatasaray’da 3-4 futbolcunun ismi geçiyor. Bizdekiler de var mı yok mu bilemiyorum. Bu büyüklükteki bir örgütün her sektörde ve halkın her kesiminde çıkması beklenen bir durum diye düşünüyorum. Tabi bunlara sebebiyet verenlerin de araştırılması gerekir bu da ayrı bir konu.” dedi.

FETÖ YAPMIŞ OLABİLİR AMA ŞİKE GERÇEK

Fenerbahçe cephesinin şike sürecini FETÖ soruşturması kapsamında aklamaya çalışması konusuyla ilgili olarak ise Şener “Böyle bir çırpınışları var. FETÖ bu işi yapmış olabilir o tarafını ben çok bilemiyorum ama şike olaylarının olduğu da bir doğru. Bunu da göz ardı edemeyiz, hayır demek ayıp ve yanlış olur. Öyle hale getiriliyorki bu işi yani çapkınlık yapan erkek yakalanınca ya FETÖ yapmıştır bu işi kaale alma der haleine döndü. Şike de öyle bir şey, FETÖ yapmıştır geç. Öyle değil, iki tarafı birbirinden ayırmak lazım diye düşünüyorum.” dedi.

ERSUN YANAL İYİ HOCA

Trabzonspor’un sportif anlamda son durumunu değerlendiren Şener, biraz transfer yapıldığını ancak çok sıkı takip edemediğini belirtti. Şener, Ersun Yanal’ın da iyi bir hoca olduğunu kaydederek oyuncuların transferlerinde araştırma yapılmış olduğunu düşündüğünü kaydetti. Özellikle giden oyuncular konusunda kulübün zarara uğradığını söyleyen Şener, bu paraların az olmadığını ve bu duruma üzüldüğünü dile getirdi. Ayrıca eski başkan   “Trabzonspor’un tekrar gündeme gelip ayağa kalkması durumunda gelirleri de artar, sempatisi de artar sempatisi de çok olur. Tekrar terse giderse toparlayamaz. İnşallah bu sene iyi sonuçlar alırlar diye umut ediyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler