Sadri Şener "Ağaoğlu devam etsin"

Trabzon eski başkanı Sadri Şener Haber61’e özel açıklamalar yaptı.

Sadri Şener "Ağaoğlu devam etsin"

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor’un efsanevi başkanlarından ve Trabzonspor’a şampiyonluk ve kupalar kazandıran başkanı Sadri Şener Haber61’e özel açıklamalar yaptı.

Trabzonspor’un iyi gittiğini belirten Şener, lig başında kaybedilen puanların pişmanlık yarattığını ama oturan bir kadro olduğunu söyledi. Şener, konuşmanın erken olduğunu belirterek 6-7 hafta sonra daha rahat konuşulabileceğini belirtti. Şener ayrıca, Aralık ayındaki kongrede Ahmet Ağaoğlu’nun devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

İşte Sadri Şener’in Haber61’e yaptığı özel açıklamalar ;

“Trabzonspor iyi gidiyor. Başlardaki mağlubiyetlerden sonra çok pişman oluyorsunuz sonra. Bazen birer puan alınca üzülüyorsun ama Göztepe ve Alanya ile berabere kalsaydın 15’di şimdi puan. Bu da bir hesap ama iyi bir kadro, oturdu. Erzurum, Antalya ve Bursa maçlarında 9 puan alman lazım ki daha rahat konuşursun o zaman bu kadro oturdu diye. İniş-çıkış kötü oluyor, inşallah iyi gider.

Trabzonspor’daki ekonomik durum

Trabzonspor’da ekonomi böyle gidiyordu zaten. Ahmet Ağaoğlu yönetimi ile arayıp konuşuyorum da Allah kolaylık versin. Dolar ve Euro almış başını gidiyor. Yabancı oyunculara yapamazsın da yerli oyunculara Euro işi artık hayal. Bankalar ile nasıl bir düzenleme yaptılar bilmiyorum ama çok zor bir iş tabi. Bu futbol işinde şöyle bir şey var, her klüpte bu böyle, galip olursan -iyi oynarsan değil galip olursan - para bulma imkanın artar. Galip olursan para bulma kabiliyetin her zaman artar, konuşma kabiliyetin artar bankaların bakışları, reklam kuruluşlarının sana bakışları değişir. Mağlup olursan zorlamaya başlarsın, sağdan soldan torpil ararsın. Hele şampiyon olursan, şampiyonlar liginde aldığın paralar ile çözersin. Bu işin kuralı böyle. Büyük kulüp için söylüyorum şampiyonluğa oynayan kulüp için söylüyorum. Lider sıfatını kazanırsan para kendiliğinden dönmeye başlar, gelmeye başlar diye düşünüyorum. Ben bunu yaşadım. Mağlup olursan kafayı büküyorsun alacağın yerden bile parayı isteyemiyorsun.

2010 – 2011 sezonu kadrosu ve bu sezonki kadro

Benim dönemim, senin dönemin önemli değil. İnşallah bu takım 2010-2011 dönemini fersah fersah geçer. Biz bundan mutlu oluruz ama hemen 8 maçta da bunu söylemek zor. 6-7 maç daha geçse daha rahat konuşuruz. İnşallah da öyle olur.

Aralık Kongresi

Aralık kongresi için bir düşüncem yok. Yaşımız kaç oldu. Ahmet Ağaoğlu devam etsin. Yenmeye çalışıyor bir takım şeyleri, ekibi de iyi anladığım kadarıyla biz de mutlu oluruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor