Sadık Albayrak: Trabzonsporlular birlik olmalı

Trabzonspor, Sivasspor karşılaşması öncesi Sadık Albayrak, Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Sadık Albayrak: Trabzonsporlular birlik olmalı

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor evinde Sivasspor ile karşılaştı. Karşılaşma öncesi haber61 mikrofonlarına konuşan Eski Maliye bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak. Trabzonsporluların birlik olması gerektiğini belirtti.

Albayrak konuşmasında şu ifadeleri kullandı.

Ben Trabzon imam hatip okulu mezunuyum. İmam hatipte okuduğum döneminde. Trabzon’un yükseklerinden gelen çocuklar 15 günde bir Kızılay’a gidip kan verirlerdi oradan aldıkları para ile okuyorlardı. Kızılay böyle bir misyonu ifade ediyor.

Kızılay sosyal bir amaca hitap ediyor.

Protokolden geçen büyük adamlar bilet parası ödemiyorlar. Hiç olmazsa sembolik olarak Kızılay kumbarasına yardımda bulunsunlar.

Önemli olan birlik olmak

Trabzon’un maçları iyilikte olduğu gibi bir ve beraber olmatır önemli ola. Yoksa vitribne oynamak herkes yapar.

Ben Trabzon İdmanocağı’nın Beşiktaş ile yaptığı maçı 1965’te izledim. Yendiğinde ben 20 yaşlarında bir delikanlıydım. Trabzonspor bir sevdadır.

Bu kimlik olayıdır. Bütün Trabzonsporluları o şekilde görmek istiyorum. Tek vücut Temel değerler ve dinamikler. Trabzonsporlular eski ve yeni yöneticilere sesleniyorum. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Birlik ve dirlik içinde olsunlar. Yoksa altın yumurtlayan tavuğu parçalamak için 3 İstanbul takımları fırsat kolluyorlar.

Daha güzel günler bizleri bekliyor. Yeter ki Trabzonsporlular tek vücut olsunlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor