Sadık Albayrak: “Hasretle Trabzonspor’u bekliyoruz”

Sadık Albayrak Haber61’e konuştu.

Sadık Albayrak: “Hasretle Trabzonspor’u bekliyoruz”

Haber61 – Spor Servisi - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak Trabzonspor Konyaspor maçı öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.


Albayrak, “Ligler Türk futbolu için hayırlı olsun. Temaşa sporu olan futbolda iyi maçlar izlemek ister insanlar. Bir hasretle Trabzon’u bekliyoruz. İnşallah bu sene iyi olur. Şuandaki maç benim çok duygusal. Bir tarafta Trabzonspor, diğer taraftar Trabzonspor’un Türk futboluna kazandırdığı Mustafa Akçay ve Hüseyin Cimşir. Bunlar güzel duygular. Güzel duygularla maç izlemek isterim ben. Futbolda iniş çıkışların, yöneticilerin, kaprislerin nasıl sonuçlar doğurduğunu gördük. 2010-2011 çok iyi bir kadroydu. Altın yumurtlayan tavuktu. Onlardan biride Burak’tır. Türk futbolunu allak bullak ettiler. İsteriz ki gençler şans bulsun. İstediğimiz şampiyonluk gelsin. Biz ve çocukların şampiyonluk gördük ama bugün torunlarım şampiyonluk görmek istiyor. Özellikle Trabzon dışında Trabzonspor’un maçlarına Trabzon’a gelmiş gibi heyecan duyuyor. Kaybettiği zaman üzülüyorlar. Üzülmemek gerekir. Şimdi bir çocuk var. Yusuf yazıcı. Daha başka gençler var. Yenen yenilen olacak. Güzel bir maç olsun.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor