Sadık Albayrak: "Galatasaray’ı yenmek tatlı olur"

Sadık Albayrak Haber61'e konuştu.

Sadık Albayrak: "Galatasaray’ı yenmek tatlı olur"

Haber61 – Spor Servisi – Gazeteci yazar Sadık Albayrak Trabzonspor Getafe maçı öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Albayrak, “Ben istediğim zaman görüşürüm ama halka mal olmuş bir insan halkla görüştüğü zaman rahatsız etmemek lazım. Çin büyükelçisi ile özel olarak görüşmesi. Hossini var Trabzon Tebriz yollarını onunla birlikte açarız dedim. Türkiye artı büyük devlet olma yolunda. ABD, Rusya, Çin varsa masada Türkiye’de var. Dünyanın stratejik durumu bakımından çok önemli bir coğrafyada yaşıyoruz. Böyle bir Türkiye’nin elbette sorunları büyük olacak. Her alanda, Ekonomik, Sosyal Kültürel, çevre, bugün dünyanın en büyük sorunu çevre sorunu. Bizim ormanlarımız var. Bor madeni var. Eskisi gibi değil. Çileler büyük sıkıntılar büyük.” dedi.

Sadık Albayrak Haftasonunda oynanacak olan Trabzonspor Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak “Rakip bunlar İstanbul dükalığına karşı Anadolu beylerbeyi Trabzonspor 14 kulübü temsilen böyle bir misyon yüklenmişse güzel bir maç istiyorum. Galatasaray’ın sağı solu belli olmaz. Fatih Terim futbolla yatıp kalkan bir insandır. Fatih Terim’in başında olduğu bir Galatasaray’ı yenmek daha tatlı olur.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor