Sadık Albayrak : 15 Temmuz'da ilk çocuklarımı ve torunlarımı yok edeceklerdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak Haber61'e konuştu.

Sadık Albayrak : 15 Temmuz'da ilk çocuklarımı ve torunlarımı yok edeceklerdi!

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig'in 27. Haftasında Trabzonspor Antalyaspor ile karşılaşıyor. Bordo mavililer 21 günün ardından sonra taraftarı ile buluştu. Karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'da vardı. 

Haber61 mikrofonlarına konuşan Sadık Albayrak hem Yerel seçimleri, hem istanbul'daki son durumu hem de Trabzonspor ile alakalı açıklamalarda bulundu.

İşte Sadık Albayrak'ın açıklamalarının satır başları:

Soranın ne kadar bilgisi varsa sorulanın da o kadar bilgisi var. Türkiye’nin demokratikleşmesiiçiğn bu seçimler de bunun bir ölçüsü olacak. Çok partili hayattan, başkanlık sisteminden bu arada savaşlar ihanetler. İç ve dış problemlerle boğuşan bir ülkeyiz. Buna rağmen gelişmiş ülkelerde en başlarda, harp sanayini %25’de %65 yerliye dönüştüren bir Türkiye, Biz burada rahat rahat maç izleyeceğiz ama memleket doğuda ve dışarda teyakkuzda. Onlar olmazsa bize maç izletmezler. Yerel seçimin, ve sıkıntıların geçici bir arıza olduğuna inanıyorum.

Çoğulcu demokrasinin ölçüsü Türkiye olacak. Bize 1400 yıldır dayatılan batılı demokrasi Amerika’nın beysbol sopası. Biz bunları atlatınca büyük bir ülke olacağız. O yüzden ben günübirlik bakmıyorum. Memleket için hayırlı ise o olsun.

Peygamberimiz buyur ki; “Nasılsanız öyle yönetilirsiniz.” Trabzonspor da öyle değil miydi? Sevindiğim şu Türkiye genelinde Trabzon olarak AK Parti 6. Oldu.

İstanbul için yorumu

Büyük dağın büyük fırtınası olur. Türkiye de bir tarafta Cumhur ittifakı diğer tarafta Millet ittifakı. Bu batılı ülkelerin, başkanlıkla yönetilen ülkelerin konumuna bize getiriyor. Amerika’da Cumhuriyetiler ve Demokratlar gibi.

İnsanın beyni sağlam, kalbi iyi çalışır ama damarlarında tıkanıklık olur ise kılcal damarlar ayaklara kadar gider, kulağa kadar gider, parmaklara kadar gider.Türkiye’nin şuan ki durumu buna benziyor. Sağlıklı ve Demokratik bir durum yok ortada. FETÖ devletin bir çok kurumunda var. Bunların da etkisi olduğu gibi. Türkiye’deki seçime müdahil olan ülkeler var. Türkiye’nin kazanacağını inanıyorum. Türkiye’nin alacağı 2020 yılında ki misyonu düşünüyorum. 15 Temmuz’da ilk yok edilecek insanlardı benim çocuklarım torunlarım.

Bu seçim Türkiye için çok büyük bir tecrübe ortaya koydu. Biz Kürdistan diyenlere karşı doğuda Ağrı’yı Güney’de Şırnak’ı tam ortadan böldük. Erdoğan’ın Türkiye için verdiği mesaj en çok orada algılandı.

Maç yorumu

Trabzonspor kazanması lazım. Milli maç arasından sonra hep bir kaza olur. Ama takımın kazanacağına inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor