Sadi Tekelioğlu'ndan ilk açıklama

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu yönetiminde çalıştı. Tekelioğlu, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde saha kenarı

Sadi Tekelioğlu'ndan ilk açıklama

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu yönetiminde çalıştı.

Tekelioğlu, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra oyuncularla görüştüğünü belirterek, "Biz kulübün hocasıyız. Altyapıda antrenman yaptırdığım sırada bir telefon geldi. A takımda böyle bir durum hasıl olduğu ve ihtiyaç duyulduğu için biz de geldik" dedi.

Trabzonspor'un her zaman içerisinde olmuş bir insan olduğunu ifade eden Tekelioğlu, "Görev verildi, bunun süresi nedir, ne değildir bunu konuşmaya gerek yok. Bir gün de olabilir bu süre. Sonuçta ben Trabzonspor’un sözleşmeli antrenörüyüm. Başkanımızdan talimat geldi. Biz de antrenmanı yaptıracağız” diye konuştu.

Görevden ayrılmasının ardından Şota Arveladze ile bir görüşme yapıp yapmadığına ilişkin soru üzerine de Tekelioğlu, "Futbolcularla görüşme yaptık, sohbet ettik. Şota Arveladze ile henüz görüşmedim. Ben A takıma dışarıdan gelen birisi değilim. Kulübün içerisinden gelen birisi olduğum için burada Şota hocayla görüşülmeyecek bir durum söz konusu değil” ifadesini kullandı.

Tekelioğlu, Trabzonspor'da 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında teknik direktörlük görevinde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor