Sadi Tekelioğlu oyunculara net konuştu!

Trabzonspor'un dünkü antrenmanında Sadi Tekelioğlu, oyuncularına “Benim ne kadar kalacağım belli değil. Ama işi çok ciddiye alıyorum, sizden de bunu bekliyorum” dedi. Bordo-Mavililer’de flaş bir şekilde teknik direktörlük görevine getirilen Sadi Tekelioğl

Sadi Tekelioğlu oyunculara net konuştu!

Trabzonspor'un dünkü antrenmanında Sadi Tekelioğlu, oyuncularına “Benim ne kadar kalacağım belli değil. Ama işi çok ciddiye alıyorum, sizden de bunu bekliyorum” dedi.

Bordo-Mavililer’de flaş bir şekilde teknik direktörlük görevine getirilen Sadi Tekelioğlu, 40 yıldır takımın başında gibi.
 
Antrenmanlarda futbolcularına bir baba gibi yaklaşan Sadi hoca, önemli mesajlar da veriyor. Son yapılan çalışmaya Tekelioğlu’nun sözleri damga vurdu.
 
Oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan tecrübeli taktisyen, “Benim ne kadar görevde kalacağım belli değil. Bunu düşünmüyorum bile. Siz benden daha kalıcısınız! Fakat bu işi çok ciddiye alıyorum. Aynısını sizden de bekliyorum. Gerek idmanlarda gerekse maçlarda elinizden gelenin fazlasını yapmanız gerekiyor. Trabzonspor camiasının hakettiği futbolu ortaya koyacağınızdan şüphem yok” dedi.
 
Sadi hocanın takımın başına gelmesiyle birlikte antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli görüntüsü dikkat çekerken, 60 yaşındaki çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü:
 
KRİTİK BİR DÖNEMDEYİZ
 
“Zor ve kritik bir dönemden geçiyoruz. Gençlerbirliği maçı çok önemli. Hem camia hem de taraftar galibiyet bekliyor. Trabzonspor’un yapması gereken; çıktığı her karşılaşmayı kazanmaktır. Bu haftadan itibaren çıkışa geçeceğimize inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor