Sadi Tekelioğlu Haber61'e Konuştu!

  Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, bordo-mavili kulüpteki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, yeterli olup-olmadığı şeklinde yapılan tartışmalara ise göndermelerde bulundu. "YÖNETİM HOCA ARAYABİLİR BUNA SAYGI GÖSTERMEMİZ LAZIM"

Sadi Tekelioğlu Haber61'e Konuştu!

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, bordo-mavili kulüpteki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, yeterli olup-olmadığı şeklinde yapılan tartışmalara ise göndermelerde bulundu.

"YÖNETİM HOCA ARAYABİLİR BUNA SAYGI GÖSTERMEMİZ LAZIM"

HABER61 TV'YE açıklamalarda bulunan Tekelioğlu Trabzonspor yönetiminin hoca arayışlarına saygı duyduğunu belirtirken, "BenEskişehirspor maçından sonra görevimin bittiğini ifade etmiştim. Antalyaspor maçında da yönetimin hoca bulması gerektiğini noktasında açıklamada bulundum. Yönetim hoca arayabilir, yönetimin en doğal hakkıdır. Yerimize hoca aranmasını normal ve doğru karşılarım. Ama yeterli olup olmadığınız tartışıldı mı bunu kabullenmem mümkün değil. Çok küçük yaşta, futbolun içine girdim 23 yaşında teknik direktör oldum. A Milli Takım’da 3 teknik adama yardımcılık yaptım. Birçok Süper Lig kulübünde yardımcı hocalık yaptım. 1. ve 2. ligde şampiyonluklar yaşadım. Birçok seminere ve kursa katıldım. Ömrümüz yurt dışında araştırmalarla geçti. Dün futbolu bırakmış insanlarla, çoluk-çocuk tabir edeceğimiz insanlarla karşılaştırdıklarında bu beni üzer. Bine yakın resmi maça çıktım. Varsa bugün Türkiye’de büyüğü küçüğü çıksın ben de ona saygı duyarım. Kazanmadığım sadece Süper Lig şampiyonluğu. Türkiye’deki bütün kategorilerde şampiyonluk yaşadım. Bitirmediğim kurs kalmadı. Hala ’yeterlimi-yetersiz mi? Bu yükün altından kalkar mı?’ Ben halterci değilim ki yükün altına gireyim. Neyi kaldıracağım ben. Saygı duymayacağım tek konu bu. Ben zaten yönetime istediğiniz antrenörü alın gelin çalışmayacağımı söyledim. Olayı yeterli-yetersiz tartışmasına getirmek çok yanlış olur. Bu emeğe saygısızlık olur bunu kabul edemem. Diğer türlü tabii ki yönetim hoca arayabilir buna saygı göstermemiz lazım" ifadelerini kullandı.

TEKELİOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"BİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK, İYİ BİR YÜREK VAR"

Ellerinde sihirli bir değnek olmadığını belirten Tekelioğlu, "Bizim elimizde sihirli bir değnek yok. Karşılıklı pozitif bir enerji yakaladık. İnsanlara ön yargılı olmazsan, sorunlarını çözme noktasında yardımcı olursanız. Futbolun içinde olması gereken sorunları dışarı taşıyıp büyütürseniz işin içinden çıkamazsınız. Futbol takımı başka bir şeye benzemez. Şehirleri idare edebilirsiniz, fabrikaları yönetebilirsiniz ama futbol takımını idare etmek kolay bir Hadise değil. Ekonomik olarak doymuş, şöhretli insanları bir arada tutmak zordur. Onun da formülü bizde vardı. Sihirle değnek yok bizde iyi bir yürek var. Temiz kalp var. Bu da çocukları belli bir noktaya getiriyor"

"BENİM DERDİM TRABZONSPOR’U ÇALIŞTIRMAK DEĞİL, TRABZONSPOR’UN GELECEĞİDİR"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, derdinin Trabzonspor’un geleceği olduğunu belirterek, "Benim derdim Trabzonspor’u çalıştırmak değil benim derdim Trabzonspor’un geleceğidir. 1461 Trabzon’da sıkıntılı bir dönemde oraya belki alt yapıdan oyuncu takviyesi yaparız. Benim derdim Trabzonspor çalıştırmak değil Trabzonspor’un geleceği. Benim görevi bırakacağım dememin arkasında başka bir şey yok. Benim misyonum oyuncu yetiştirmek. Trabzonspor daha başka dallarda faydalı olmak"ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor