Sadi Tekelioğlu: "Doğrunun arkasında durdum"

Trabzonspor Gençlik Geliştirme Programı Teknik Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, bugün kendisi hakkında bazı medya organlarında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.   Tekelioğlu şu ifadeleri kullandı: “Bugün bazı medya organlarında ve sosyal medyada, A

Sadi Tekelioğlu: "Doğrunun arkasında durdum"
Trabzonspor Gençlik Geliştirme Programı Teknik Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, bugün kendisi hakkında bazı medya organlarında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.
 
Tekelioğlu şu ifadeleri kullandı: “Bugün bazı medya organlarında ve sosyal medyada, A takımda görev yaparken Sayın Başkanımız Muharrem Usta’ya ve yönetim kurulu üyelerimize, ‘İsterseniz sezon sonuna kadar kalabilirim” dediğim yönünde haberler çıkmıştır. Bu haberler tamamen yalandır. Çünkü Sayın Başkanımıza ve yönetim kurulumuza göreve gelmelerinin hemen ardından, takımımızın Eskişehirspor ile oynadığı maç sonrası yayıncı kuruluşun canlı yayınında ve basın toplantısında açık bir şekilde görevi bırakmak istediğimin mesajını verdim. Daha sonra Sayın Başkanımızla yüz yüze yaptığımız görüşmede de kulübe yeni teknik adam bulunması konusunda ısrarcı oldum. Doğrusu da buydu. Bu doğrunun arkasında sonuna kadar durdum. Devam eden süreçte Adana’da oynadığımız Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra oyuncularla vedalaştım. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Nazilli Belediyespor ile oynadığımız kupa maçının ardından Futbol Koordinatörümüz Sayın Yılmaz Büyükaydın ile yüz yüze görüşerek kararlı olduğumu, bu konuda daha fazla zaman kaybedilmemesini çünkü kararımın bağlayıcı olduğunu, oyuncularla vedalaştığımı, geri dönüşümün olmayacağını söyledim.”
 
“A takımı çalıştırmak konusunda ısrarcı olduğum yazıldı” diyen Tekelioğlu, “Sürecin hiçbir dakikasında, hiç kimseye böyle bir ifadem olmamıştır. Hatta bana en yakın olan yardımcılarıma bile ‘Altyapıdaki takımlarınızı bırakmayın veya başkasına devretmeyin, geri döneceğiz’ ifadelerini kullandım. Biz o süreçte gündüz A takım antrenmanına katılırken, gece altyapı çalışmalarına devam ettik. Bu kritik süreçte hem Sayın Başkanımızı hem yönetim kurulumuzu hem de kendimizi zor durumda bırakacak ne böyle bir açıklamam ne davranışım ne de sohbetim olmamıştır. Nereden çıktığı belli olmayan bu haberler tamamen yalandır. Hayal ürünüdür. Kulübümüzün içerisine nifak sokmaya çalışanların oyunudur. Konuyu kamuoyunun bilgisine sunarım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler