Sadi Tekelioğlu bırakacak mı? Açıkladı...

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi tekelioğlu maç sonu açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu, "Çok iyi oynamadık ama pozisyonları değerlendirdik. Kongre vardı. Oyuncular beklenti içindeler. Böyle sıkıntılı maçı lehimize çevirdiğimiz için mutluyuz. Muhammet'i o

Sadi Tekelioğlu bırakacak mı? Açıkladı...

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi tekelioğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu, "Çok iyi oynamadık ama pozisyonları değerlendirdik. Kongre vardı. Oyuncular beklenti içindeler. Böyle sıkıntılı maçı lehimize çevirdiğimiz için mutluyuz. Muhammet'i oyuna koyarken dakikaya baktım. Muhammet'i beklettim. Sonra oyuna koydum ve golü attı. Hem kendini hem beni kurtardı. Maç 2-2 olsa belkide daha profesyonel takım yönetmeyebilirdim. Kulübün İhtiyacı vardı ben geldim. Fenerbhaçe maçından dolayı özür diliyorum. Yönetim kuruluna benim görevim birmiştir. ben yönetimin önünü açarım. İnsanların kafasında olmalıyım. ben 3 maçlık görevimi yaptım diye düşünüyorum. Ben kendilerine ileteceğim istedikleri uygulamayı yapabilirler." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler