Sadi Hoca'dan yönetime gönderme!

Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu Antalyaspor karşılaşması sonrasında basın toplantısında yaptığı açıklamada yönetime göndermede bulundu. Bir gazetecinin ‘Yönetim cephesinden sürekli teknik adam arayışı içerisinde mesajlar ruhsal olarak sizi na

Sadi Hoca'dan yönetime gönderme!

Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu Antalyaspor karşılaşması sonrasında basın toplantısında yaptığı açıklamada yönetime göndermede bulundu.

Bir gazetecinin ‘Yönetim cephesinden sürekli teknik adam arayışı içerisinde mesajlar ruhsal olarak sizi nasıl etkiliyor?’ şeklindeki bir soru üzerine Tekelioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Ben ilk günden de söyledim, söylemeye devam ediyorum. Ben yönetime daha dün açık ve net olarak 'hocanızı bulun' diye söyledim. Ben devam etmeyeceğim. Kendi görevime dönmek istiyorum. Mayıs ayında alt yapıyla ilgili 3 yıllık mukavelem doluyor. Mayıs ayına kadar görevime dönmek istiyorum. İstediğiniz an, istediğiniz hocayı getirin, bilgi veririm, yardımcı olur, konuşurum. Ne gönül koyarım ne bir darılmam olur. Çünkü ben kulübün içinden bir insandım. Dışarıda olsaydım, zaten böyle 3-4 maçlık bir görev için gelmezdim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor