Sadi Hoca kupada onlara şans verecek!

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu'nun, Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Nazilli Belediyespor ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşmada altyapıdan A Takım kadrosuna kattığı genç isimlere forma vermesi bekleniyor. Çaykur Rizespor maçının ardın

Sadi Hoca kupada onlara şans verecek!

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu'nun, Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Nazilli Belediyespor ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşmada altyapıdan A Takım kadrosuna kattığı genç isimlere forma vermesi bekleniyor.

Çaykur Rizespor maçının ardından genç oyuncularına hazır olun talimatı veren deneyimli teknik adam, 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden rakibi karşısında ise sürpriz yaşamak istemiyor.

20151214064159.jpg

Yavuz Aygün,Mertcan Çam,Denizhan Deniz ve Muhammet Beşir'i Nazilli Belediyespor maç kadrosuna dahil eden Sadi Tekelioğlu bu isimlerden hangilerini 11'de oynatacağı ise merak konusu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler