Rusya gerginliği kendini vuracak

Haber61 – Haber Servisi -  Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizi devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, her geçen gerilimi yükseltecek açıklamalarda bulunuyor. Bugünde yeni bir salvo yapan Putin’e Ankara’nın nasıl bir yaptırım uygulayacağı ise

Rusya gerginliği kendini vuracak

Haber61 – Haber Servisi -  Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizi devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, her geçen gerilimi yükseltecek açıklamalarda bulunuyor. Bugünde yeni bir salvo yapan Putin’e Ankara’nın nasıl bir yaptırım uygulayacağı ise merak ediliyor. Rus tarafının ekonomik yaptırımlarına Türkiye’den cevap geleceği biliniyor.

Durum ekonomik savaşa dönünce bölgede faaliyet gösteren Rus şirketlerine çevrildi. İlk hedefte Yandex ve Lukoil şirketleri dururken. Gözler Denizbank’a çevrildi. 2012 yılında Rusya’nın en eski ve en büyük bankası olan Sberbank’a satılan Denizbank, son 3 yıldır Rus şirketi olarak Türkiye’de faaliyet gösteriyor.

Ankara, Rusya’ya karşı yaptırım uygulaması Denizbank’a yönelik olduğu takdirde banka Türkiye’de zor duruma düşecek. Bankanın en büyük müşterileri arasında ise Türk Futbol takımları bulunuyor. Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe başta olmak üzere Bursaspor, Çaykur Rizespor, Akhisarspor, Eskişehirspor, Konyaspor, Mersin İdman Yurdu, Orduspor, Şanlıurfa Spor, Kasımpaşa spor, Kayseri Erciyesspor, Göztepe Spor ve Karşıyaka spor ile yüklü miktarda anlaşmaları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor