Rusların peşinde olduğu genç yıldıza Trabzonspor önerisi

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Maksim Samodorov'un devre arasında nasıl bir tercih yapacağı merak uyandırıyor.

Rusların peşinde olduğu genç yıldıza Trabzonspor önerisi

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği ve birçok teklif alan Maksim Samodorov'un devre arasında nasıl bir tercih yapacağı merak edilirken Kazak golcüye takım arkadaşından sürpriz bir öneri geldi.

Trabzonspor, Umut Bozok ile yolların ayrılması bekleniyor. Bordo-mavililer yerine Maksim Samodorov'u düşünüyor.

ruslarin-pesinde-oldugu-genc-yildiza-trabzonspor-onerisi.jpg

Kazak santrfor kariyerini Aktobe'de sürdürüyor. Trabzonsporlu scoutların izleyip beğendiği, teknik direktör Abdullah Avcı'nın onay verdiği, yönetimin de ilk temasları kurduğu 21 yaşındaki golcü de transfere sıcak bakıyor.

Ancak son dönemde Rus kulüplerinden üst üste iyi teklifler alan Samorodov'un devre arasındaki tercihi merak edilirken, takım arkadaşları onu Trabzonspor'u tavsiye ediyor.

ruslarin-pesinde-oldugu-genc-yildiza-trabzonspor-onerisi-001.jpg

Samorodov, piyasa değeri 900 bin Euro. Trabzonspor'un transfer hamlesi, hem mevcut kadrosunu güçlendirmeye hem de geleceğe yönelik bir yatırım yapmaya yönelik stratejik bir adım olarak görülüyor.

ruslarin-pesinde-oldugu-genc-yildiza-trabzonspor-onerisi-002.jpg

Maksim Samorodov'un Aktobe'den en yakın takım arkadaşı Andrija Filipovic, transfer tercihine yönelik "Max'in oyuncu olarak gelişmesi için Avrupa'ya taşınması gerekiyor. Kendisiyle konuştum ve Avrupa'ya gitmesini, Rusya'dan gelen teklifleri dikkate almamasını tavsiye ettim. Nereye gideceğini zaman gösterecek" ifadelerini kullandı.

Sağ kanat ve sol kanatta da oynayabilen 21 yaşındaki Samorodov, 30 maçta 7 gol attı 5 defa da asist yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler