Ronaldo Trabzonspor'dan çok gol attı!

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, bu yıl öyle bir performansa imaz attı ki, Trabzonspor dahil 14 Süper Lig takımından daha çok gol attı.   Performansıyla alkış toplayan Portekizli yıldız resmi maçlarda 43 gol kaydetti. Gol istatistikl

Ronaldo Trabzonspor'dan çok gol attı!
Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, bu yıl öyle bir performansa imaz attı ki, Trabzonspor dahil 14 Süper Lig takımından daha çok gol attı.
 
Performansıyla alkış toplayan Portekizli yıldız resmi maçlarda 43 gol kaydetti. Gol istatistiklerine bakıldığında yıldız isim Süper Lig'deki bir çok takımı geride bıraktı
 
Ronaldo, Trabzonspor(33 gol) , Bursaspor (34 ),Osmanlıspor (42 ) , Torku Konyaspor (34 ), Akhisar Belediyespor (34 ), Gençlerbirliği (31 ),,Kasımpaşa (33 ),, Antalyaspor (40 ), Çaykur Rizespor (35 ), Medicana Sivasspor (25 ), Mersin İdmanyurdu (27), Kayserispor (19 ), Eskişehirspor (32) ve Gaziantepspor'u (26) geçmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler