Rodallega'nın ırkçılık yaptığını söylediği Çorumsporlu Yakup Kayış konuştu "Dava açacağım"

Trabzonspor, Çorumspor'u 6-0 yendiği karşılaşmada Rodallega'nın kafa atıp kırmızı kart gördüğü pozisyonun kahramanı Yakup Kayış konuştu.

Rodallega'nın ırkçılık yaptığını söylediği Çorumsporlu Yakup Kayış konuştu "Dava açacağım"
Rodallega'nın kırmızı kart gördüşü pozisyonda kafa attığı ve daha sonra ırkçı söylemde bulunduğunu söylediği Çorum Belediyespor futbolcusu Yakup Kayış konuştu.

Aspor'a bağlanan kayış konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Pozisyonun başına bakarsanız ikili mücadele içindeydik. Beni itti. Ben de 'Maç 3, 4 oldu gerek yok' dedim Rodallega'ya. Kendi aramızda söyler, kızarız öyle sözler olur ya. Ben de her maçta olduğu gibi karşı karşıya geldim ne diyorsun sen gibilerinden. Bana kafa attı. Kırmızı kart gördü. Hakemin yanına geldi, sonra bana İngilizce küfür etti. Ben de İngilizce bilmiyorum ve ne diyorsun sen dedim. Kalktım ben de serzenişte bulundum. Kesinlikle ırkçı bir söylemde bulunmadım. Bu, Rodallega'ya yakışmadı. Trabzonspor camiasına yakışmadı. Elhamdülillah Müslümanım, bizim dinimizde de böyle bir şey yok.. Bu iftira karşısında dava açacağım. 

"ONUNLA MAHŞERDE HESAPLAŞACAĞIM"

Rodallega kendisini kurtarmak istiyor. Trabzonspor forması altında bana eziyet edemez. Mahşerde hesaplaşacağım onunla. Eğer Rodallega'ya ırkçı söylemde bulunduysam yarın güneşi görmeyeyim. "Sosyal medyadan bana küfür ediyorlar. Irkçı ifadeler kullanmadığım halde. Ben bunları kaldırabilecek insan değilim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor