Rodallega'nın ayrılık açıklamalarına Ağaoğlu'ndan flaş yorum: Beklentilerimiz var!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Rodallega yorumu.

Rodallega'nın ayrılık açıklamalarına Ağaoğlu'ndan flaş yorum: Beklentilerimiz var!

Haber61 - Spor Servisi

Tuncay Lakot

Trabzonspor'un golcü oyuncularında Hugo Rodallega, dün ülkesindeki yayın organlarına yaptığı açıklamalarda ayrılık sinyalleri vermişti. Tecrübeli forvet, özellikle bazı kulüplerin kendisiyle ilgilendiğini belirtip, “America of Cali’den bir teklif aldım. Trabzonspor’la şu an sözleşmem var. Ancak Aralık ayında ayrılabilirim. Ancak Don Tulio ile konuştuğumuzda benim bonservis bedelimi ödeyemeyeceklerini söyledi. Deportivo Cali ile de görüşmelerimiz var. Aynı durum onlar için de geçerli. Ben profesyonel bir oyuncuyum istediğim kulüple görüşebilirim. Ayrıca Avrupa’da da bazı kulüpler bu bedeli ödemek istemiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e yaptığı özel açıklamada Rodallega'nın bu sözlerini değerlendirdi. Ağaoğlu "Bunların hepsi bizim futbolcumuz. Biz oyuncularımızdan memnunuz. Yolumuza onlarla devam ediyoruz. Her oyuncumuz bizim için değerlidir. Bizim değerlimizi bizden almanın da ciddi bir bedeli vardır. Transfer döneminde çok yaşadık bunları, farklı yöntemler falan izlendi. Ama onun o şekilde olmayacağını herkese gösterdik. Trabzonspor ciddi bir kulüptür. Trabzonspor kulübünün her oyuncusu ayrı bir değerdir. Ben onların hepsinden değerlilerim diye söz ederim. Benim değerlimi benden almanın da bedeli vardır. Bu bedeli ödemeyi göz önüne alan ancak o zaman bizimle masaya oturabilir. Hugo’un önümüzdeki sene ne yapacağı ile ilgili konuşmak için şimdi çok erken. Daha Hugo’nun atacağı goller var. Öncelikli beklentilerimiz onlar." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor