"Rodallega ve Olcay gelecek yıl kalmalı"

Haber61 TV ekranlarında Turgay Beşyıldız , Trabzonspor'un Olcay ve Rodallega'ya yeni sözleşme önereceğini söyledi.

"Rodallega ve Olcay gelecek yıl kalmalı"

HABER61 SPOR SERVİSİ

Haber61 TV'de yayınlanan ve Kadir Can'ın sunup Trabzonspor'un eski futbolcularından Galip Değerli ile Haber61 yazarı gazeteci Turgay Beşyıldız'ın konuk olduğu Kısa Pas programında Trabzonspor gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Son dönemde sıkça konuşulan Rodallega ve Olcay ile yeni sözleşme imzalanıp imzalanmayacağı konusunda Turgay Beşyıldız önemli açıklamalarda bulundu. Beşyıldız, bordo mavili kulübün Rodallega'ya 800 bin Euro civarında yeni teklif yaparak indirim talep edeceğini söylerken Olcay ile de yola devam edileceğini düşündüğünü belirtti.

IBANEZ KALABİLİR ANCAK...

Sözleşmesi biten futbolculardan Ibanez için ise sözleşmesinde indirim yapması halinde takımda tutulabileceğini belirten Beşyıldız " Ibanez kadroda tutulabilir ancak aldığı para çok yüksek. Ona "Senin takımda kalmanı istiyoruz ancak ücretini yarıya indirmeni talep ediyoruz. 400 Bin Euro'yu kabul ediyorsan kalabilirsin." denilebilir. Kalıp kalmaması çok da önemli değil" dedi.

RODALLEGA VE OLCAY KALMALI

Sözleşmesi bitecek olan Rodallega ve Olcay'ın ise takımda tutulması gerektiğini söyleyen Beşyıldız "İkisinin de katılımı faydalı olur. Gelecek yıl kalmaları iyi olur, takım için abi rolündeler. Rodallega'nın aldığı ücret 1 Milyon 600 Bin Euro. Trabzonspor 800 Bin Euro'dan az bir ücret teklif edecek. Rodallega'nın bunu kabul edeceğini ya da Çin'e giderek son bir transfer gerçekleştireceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kısa Pas programı her hafta Salı günü saat 14.00'te Haber61 TV'de

Bu hafta yayınlanan programın tekrarını izlemek için tıklayın

kısa pas

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor