Rodallega transferinde son dakika!

Trabzonsporlu yönetimi Rodallega'ya teklifi sundu ve beklemeye geçti.

Rodallega transferinde son dakika!
Haber61 Spor Servisi - ÖZEL

Ara transfer dönemine hızlı başlayarak Mas ile Pereira'yı kadrosuna katan ve bir çok isimle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor'da golcü arayışı da devam ediyor.


Bu noktada bordo mavili ekibin ilk hedefi Akhisar Belediyesporlu Hugo Rodallega oldu. Haber61'in edindiği bilgiye göre Trabzonspor Akhisar Belediyespor ile takas yoluyla transfer konusunda anlaşmaya vardı ve Rodallega ile görüşmeler hız kazandı. Kolombiyalı golcüye yıllık 2 Milyon Euro'ya yakın bir teklif yapıldığı öğrenilirken henüz olumlu dönüş alınmadığı bildirildi. Rodallega'nın kısa süre içerisinde bordo mavililere net kararını bildireceği öğrenildi.

Rodallega transferinin olumlu sonuçlanması beklenirken takas yapılması konusunda kullanılacak isimlerin ise tam olarak netleşmediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler