Rodallega transferinde neler oluyor?

Trabzonspor Rodallega transferini bitirmek istiyor.

Rodallega transferinde neler oluyor?
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Hugo Rodallega transferinde mutlu sona ulaşmak istiyor. Akhisar Belediyespor ile her konuda anlaşan ancak henüz Rodallega ile anlaşamayan bordo mavililerde başkan Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu görüşmelerini sürdürüyor.

Akhisar Belediyespor'a takasta Mustafa Yumlu'yu verme konusunda anlaşan bordo mavililer bugün kamp bitiminde Mustafa'yı kafileye almadı. Mustafa Yumlu takımdan ayrılırken Akhisar Belediyespor'la görüşeceği öne sürüldü. Bu gelişme Rodallega konusunda olumlu gelişmelerin yaşanacağı şeklinde yorumlanırken Mustafa'yla Alanyaspor'un da yakından ilgileniyor olması transferde bir sürpriz olabilir mi sorusunu akıllara getirdi.

Yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen yaptığı açıklamada "Transfer henüz bitmedi. Görüşmeler devam ediyor" ifadelerini kullanmasının ardından yaşanan bu gelişmeyle taraftarları da transfer heyecanı sardı. Artık kısa süre içerisinde Rodallega konusunun olumlu veya olumsuz netleşmesi bekleniyor.

Fotoğraf: Nurgül Günaydın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor