Rodallega parayı seçti

Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren ve yeni teklife 1 aydır yanıt vermesi beklenen Hugo Rodallega sonunda Denizlispor’a transfer oldu.

Rodallega parayı seçti

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un hem Avrupa’da olacağı hem de Lig ve Kupa’da zirveyi hedeflediği sezonda takımın önemli bir parçası olmak yerine lige yeni çıkan Denizlispor’un daha yüksek ücretli teklifini kabul ederek Rodallega tercihini paradan yana kullandı.

Bordo mavililerin son olarak 1 Milyon 150 Bin Euro tutarında yaptığı teklifi süre isteyerek bekleten 34 yaşındaki Kolombiyalı, Trabzonspor’u uzun süre oyalayarak diğer teklifleri de değerlendirdi.

Rodallega en sonunda da  “Bu yıl 10 Milyon Euro transfer bütçemiz var” diyerek para saçacağını açıklayan Denizlispor yönetiminin teklifine “evet” dedi. Denizlispor Rodallega'ya verilecek rakamı henüz açıklamazken yıllık toplamda 1.8 Milyon Euro'ya yakın bir rakam olduğu belirtiliyor.

Kariyerindeki “son voleyi” vurmayı seçen Rodallega, Trabzonspor taraftarının da tepkisini çekti.

Trabzonspor yönetimi ise forvete yabancı ve kaliteli bir futbolcu takviyesi yapmak için girişimlerimi hızlandırdı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler