Rodallega Osmanlı'ya bileniyor

Bordo mavilileri yeni golcüsü Rodallega ilk 11'de oynamak için sabırsızlanıyor

Rodallega Osmanlı'ya bileniyor

Gaziantepspor maçında son 25 dakikada forma giyen ve penaltı yaptıran Trabzonspor’un yeni forveti, Osmanlıspor’a bileniyor. Ersun Yanal’ın ilk 11’de oynatmayı planladığı Rodallega, lig maçını sabırsızlıkla bekliyor.


Uzun uğraşlar sonrasında transferi gerçekleşen ve 3 idmanla Gaziantepspor maçında görücüye çıkan Hugo Rodallega, patlamayı Osmanlıspor karşılaşmasında yapmak istiyor. Akyazı’da 4-0 biten Antep mücadelesinde takımına penaltı kazandıran tecrübeli forvet bu kez ağları havalandırmak amacında.

Her fırsatta, “Buraya ne için geldiğimi biliyorum, taraftarlar benden gol bekliyor” mesajını veren Rodallega’ya teknik direktör Ersun Yanal da çok güveniyor. Yanal’ın, Ankara’da 11 Şubat Cumartesi günü oynanacak Osmanlıspor karşılaşmasında Rodallega’yı ilk 11’de sahaya süreceği öğrenildi.

Başarılı hocanın buna ek olarak forvet arkasında Olcay Şahan-Yusuf Yazıcı-Castillo üçlüsünü ise kesinlikle bozması beklenmiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor