Rodallega o videoyu paylaştı ve bakın ne dedi

Rodallega o videoyu paylaştı ve mesajında bakın neler söyledi.

Rodallega o videoyu paylaştı ve bakın ne dedi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Medicalpark Arena'da Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.


Bordo Mavililerin 4-3 mağlup olmasına rağmen oynanan oyun herkesi memnun ederken mücadelede öyle bir an vardı ki stadı dolduran taraftarları ayağa kaldırdı. Karşılaşmanın 75. dakikasında Talisca'nın 3-3'lük beraberliği getiren golü sonrasında topu santraya koyan Rodallega Fabri'nin ilerde olduğunu gördü ve başlama vuruşu noktasından topu kaleye gönderdi. Gol olması halinde futbol tarihine geçecek olan bu şut üst direkten oyun alanına geri döndü.

RODALLEGA PAYLAŞTI

Maçın sonrasında Kolombiyalı oyuncu Hugo Rodallega sosyal medya hesabından bu şutun videosunu paylaştı ve bir mesaj yayınladı. Rodallega mesajında "neredeyse gol olacaktı ama önemli değil. Bunu sizinle paylaşmak istedim ve mesajlarınız için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Rodallega o videoyu paylaştı ve bakın ne dedi

Öte yandan Rodallega maç sonrasında pozisyon ile ilgili yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir maçtı. Kontrol zaman zaman bizde, zaman zaman da onlardaydı. Öne de geçtik ama skoru koruyamadık. 3-3 olduktan sonra ise topu santraya koyduğumda Fabri’yi ileride gördüm, o an düşündüm ve vurmayı denedim. Ama gol olmadı, şanssızlık" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor