Rodallega, minik hayranı ile buluştu

Hugo Rodallega, Fenerbahçe maçı sonrası stadyumda geçmiş sezon formasına keçeli kalemle adını yazan minik taraftar ile buluştu.

Rodallega, minik hayranı ile buluştu

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi ağırladığı karşılaşmada kale arkasında oturan minik bir taraftarın bir önceki sezon giydiği formanın arkasına keçeli kalemle Rodallega'nın adının yazılı olduğu fotoğraf sosyal medyada yayılınca Trabzonsporlu futbolcu Hugo Rodallega'da sosyal medya üzerinden kendisiyle tanışmak istediğini belirtmişti.

Büyük bir Hugo Rodallega hayranı olan Arda Osma, Rodallega'nın davetlisi olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ağırlandı.

Rodallega ile tanışmanın büyük bir mutluluk olduğunu belirten Osma, "11 yaşındayım. Çarşıbaşı Ortaokulu’nda beşinci sınıf öğrencisiyim. Ben de futbol oynuyorum. Trabzonspor’un maçları öncesi bazen heyecandan uyuyamıyorum. Babam Rodallega ile buluşacağımı söyledikten sonra dün gece de uyuyamadım. Ben sağ açık oynuyorum, ama Rodallega’ya hayranım. Umarım ileride onun kadar iyi bir oyuncu olurum. Bugünü asla unutmayacağım.” dedi.

Minik taraftar Rodallega ile tanıştıktan sonra Teknik Direktör Ünal Karaman ile buluştu. 

Bu buluşma ile ilgili konuşan Hugo Rodallega, “Bu minik taraftarımızı ve onun kulübüne gösterdiği bağlılığı hayatım boyunca unutmayacağım. Kayseri maçında atacağım gol Arda için olacak. Bana hediye ettiği formasını da çerçeveletip saklayacağım." dedi.

 

 

, 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor