"Rodallega kendini Cavani sandı"

Zeki Uzundurukan Trabzonspor Alanyaspor maçını değerlendirdi

"Rodallega kendini Cavani sandı"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Alanyaspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından A Spor'da gazeteci Zeki Uzundurukan maçı değerlendirdi.

Uzundurukan, Rodallega'nın neden böyle bir penaltı atışını anlamadığını belirterek "Kendisini Cavani sandı heralde" ifadelerini kullandı.

Uzundurukan'ın yorumları şu şekilde oldu;

Herkes penaltıda Rodallega topu eline alınca ne dedi? Sosa var, Yusuf var, Abdülkadir var bir sürü oyuncu varken neden Rodallega kullanıyor. Daha önce Fenerbahçe'ye karşı da atamamıştı. Türkiye'de 7 penaltıdan 4'ünü kaçırdı. Penaltı atma konusunda bu kadar tereddüt yaşayan bir oyuncunun panenka penaltısı atması, heralde kendini o anda Cavani falan sandı. Kaçacağı belliydi. Takım 4-0 , 5-0 önde olur böyle bir laubaliliği denersin. Ya Fatih Tekke gibi bir futbolcu atamadı bu penaltıyı Galatasaray'a karşı... 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler