Rodallega kendi rekorunu kırdı!

Trabzonspor'un golcüsü Rodallega kariyerinin zirvesini yaşıyor.

Rodallega kendi rekorunu kırdı!

Trabzonspor'a 2016-2017 sezonunda Akhisarspor’dan transfer edilen Hugo Rodallega, futbol yaşantısının en gollü dönemini bordo-mavili forma altında yaşıyor.

Fırtına ile 75 maça çıkan Kolombiyalı, 4 bin 338 dakikada 33 gole 24'ü Süper Lig, 9'u Türkiye Kupası) imza attı. Akhisarspor'da 54 maçta 25 gol atan tecrübeli yıldız, Fulham'da 88 maçta 20, W. Athletic'te 116 maçta 24, C.Necaxa'da 51 maçta 25, Atlas'ta 17 maçta 5, Monterrey'de 15 maçta 1, Deportivo'da 26 maçta 12, Ouindio'da ise 12 maçta 7 gol kaydetti.

BİR DÖNDÜ PİR DÖNDÜ
Rodallega fırtınası esmeye devam ediyor. Ligde en son 3-1 kazanılan Göztepe maçında gol atan ve haftalardır fileleri havalandıramayan Kolombiyalı forvet, Malatyaspor sınavında ikinci yarıda oyuna girerken, Nwakaeme'nin mükemmel asistinde harika bir kafa vurarak suskunluğunu bitirdi. Ligdeki gol sayısını 13'e çıkararak takımın en skorer ismi olma özelliğini sürdüren Rodallega, formasını da geri alıyor. Ekuban'ın etkisiz kalması nedeniyle F.Bahçe derbisinde 33 yaşındaki yıldızın oynaması bekleniyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor