Rodallega için kritik hafta

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Rodallega için yönetim beklemeye geçti.

Rodallega için kritik hafta

Yeni sözleşme konusunda Trab yönetime net bir cevap vermeyen Rodallega’ya rest çekildi. Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, Kolombiyalı oyuncuya son olarak 1 haftalık süre verdi.

Bordo-Mavili forma ile bu sezon 16 gol ve 3 asistlik performans sergileyerek kariyerinin en skorer dönemlerinden birini yaşayan Hugo Rodallega’nın geleceği belirsizliğini koruyor. kolombiyalı golcü ile nisan ayında ilk görüşmesini gerçekleştiren ancak “Mayıs’ta görüşelim” yanıtını alan bordo-mavili yönetim, geçtiğimiz günlerde rodallega ile yeniden masaya oturmuştu. Fırtına, 33 yaşındaki oyuncuya seneliği 1 milyon euro’dan (6.5 milyon tl) 1+1 yıllık sözleşme teklif etti.

Teklif geri çekilecek

Tecrübeli futbolcu ise Fırtına’dan süre istedi. rodallega’nın tavırlarından rahatsız olan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları resti çekti. Başarılı oyuncuya son olarak 1 haftalık süre verildi. yıldız oyuncu, bu süre içerisinde yönetime herhangi bir geri dönüş sağlamazsa teklif geri çekilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler