"Rodallega çok şey değiştirir, Suk pişman edebilir!"

Trabzonspor'da gol atamayan Suk'un ilerde pişman edebileceğini söyleyen Mehmet Demirkol, Rodallega'nın da iyi transfer olduğunu kaydetti.

"Rodallega çok şey değiştirir, Suk pişman edebilir!"
Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol Trabzonspor'un transfer gündemiyle ilgili konuştu. Rodallega'nın Trabzonspor'a çok şey katacağını söyleyen Demirkol'un ilerde Suk'un da pişman edebileceğini söyledi.

İşte Demirkol'un açıklamaları;

Rodallega çok şeyi değiştirir Trabzon'da. Pek görünmüyor gibi duruyor ama Olcay'ın ortasaha geçişleri çok işe yaradı mesela. Trabzon'un yapamadığı bir şey vardı. Ersun Yanal stili kapandığın zamanlardaki ileriye hızlı çıkış. Olcay bunu çok güzel halletti. Rodallega'da ön tarafta bunu yapabilir. Sırtı dönük oyunda çok işe yarayacak. Bu oyuna Mehmet Ekici'yi döndürmek lazım küstürmemek lazım. Reddetmemek lazım

8JUN SUK'UN 0 GOL ATMASI MANTIKSIZ
Jun Suk'u 3-4 sene sonra 'bu adamı nasıl oynatamadık' diye hatırlayabiliriz. İngiltere'de bir takımla tık tık atarsa... 18 maçta 0 gol olcak şey değil. Bu oyuncu iyi oyuncu zaten scout ekibinin izleyip beğendiğini Portekiz'de falan da bu şekilde yer almış, öyle bir oyuncu Her yerde düşünülmüş. 0 gol mantıksız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor