"Rodallega çok değerli transfer"

Erman Özgür Trabzonspor'un bitirmek üzere olduğu Rodallega transferini yorumladı

"Rodallega çok değerli transfer"
Trabzonspor’un eski oyuncularından Erman Özgür, resmen açıklanması beklenen Rodallega transferini yorumladı. Özgür, Rodallega’nın iyi bir tercih olduğunu söyledi.
 
İşte Erman Özgür’ün Fanatik'e yaptığı Rodallega değerlendirmesi;

Rodallega transferi bence Trabzonspor için çok önemli bir transfer. Baskı yediği zamanlarda topu tek başına ileriye taşıyabilecek bir santrafora ihtiyacı vardı Trabzonspor’un. Özellikle ligin ilk yarısında 4 forvetten yanlızca 1 gollük katkı alan Trabzonspor’da pozisyonları gole çevirme yüzdesi açısından Rodallega transferinin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu oyuncunun Trabzonspor’un baskı yediği maçlarda faul alıp kendi takımına nefes aldırabilme özelliği, başka bir artı olacaktır. Fiziksel anlamda çok yeterli ve Ersun hocanın oyun tipine uyan bir santrafor. O yüzden tahmin ediyorum ki ligin ikinci yarısında ilk yarıya oranla gol sıkıntısı çeken Trabzonspor’un bu sıkıntısını giderebilecek bir isim olacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor