Rizespor yöneticisinden alçak iftira!

Rizespor'u yeyip bitiren tayfa Trabzonspor'a şikeci dedi!

Rizespor yöneticisinden alçak iftira!
Haber61 Spor Servisi

Küme düşmelerinin ardından kendi başarısızlıklarına kılıf arayan Rizespor yönetimi Trabzonspor'a saldırarak prim yapma çabalarına devam ediyor.

Rizespor'a hiçbir katkı sağlamayarak yıllardır alt sıraların müdavimi haline getiren Rizesporlu yöneticilerden Aykut Ferah ile Remzi Kazmaz hadlerini oldukça aştı. 34 hafta yatıp 34. hafta "Bizi Trabzonspor küme düşürdü" deme cesaretini gösteren Ferah  "Bu şehir bunu unutmayacak. Biz yönetim olarak Trabzon ile dostluğu yükseltemeye çalıştık. Bütün emekler boşunaymış. Bir takım kaybedebilir, ama mücadeleni edersin. Hiç maç oynamadan kaybetmek Trabzon'a yakışmadı. Biz Trabzon sayesinde düştük. Bu ayıp onlara yeter" dedi.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Remzi Kazmaz ise çıtayı daha da yükseğe çıkarttı. Türkiye'de şikeyle savaşan en büyük kulüp olan Trabzonspor hakkında, Kazmaz "Şikeci" diyerek alçak bir iftirada bulundu. Kendi beceriksizliklerini ve iş bilmezliklerine bahane arayan Kazmaz  "Karadeniz ruhu yok. Rize aynı durumda olsa paşalar gibi oynardı. Şikeci Trabzon. Fenerbahçe'yi ağzından düşürmüyorlar ama, kendileri şike yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

TRABZON'A ŞİKECİ DİYORSAN BUNA DA YANIT VERECEKSİN! İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN






 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler