Rizespor Başkanı Kıran Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Dostluğu adım adım geliştiriyoruz

Trabzonspor evinde Sivasspor’u mağlup etti.

Rizespor Başkanı Kıran Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Dostluğu adım adım geliştiriyoruz

Trabzonspor, Süper Lig’in 2. Haftasında evinde Sivasspor’u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmayı Akyazı Stadı’nda takip eden Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Karadeniz dostluğunu adım adım geliştirdiklerini belirtip şu ifadeleri kullandı:

Çok güzel bir maç oldu. İki takımda futbol oynamak isteyince daha güzel oldu. Keşke daha çok gol olsaydı Hasretiz böyle maçlara.

İlk 5 hafta için değerlendirmek doğru değil. 7-8 hafta sonra takımlar oturur. O yüzden biraz beklemek lazım. Herkes yeni oyuncular aldı. Transfer devam ediyor o yüzden beklemekte yarar var.

Karadeniz dostluğu adım adım adım geliştiriyoruz. Trabzonlu kardeşlerimiz bizim maçımızdaydı. Giresun da bunun dışında değil. Giresun maçlarına da gideceğiz. Bu halkayı geliştirip tüm Karadeniz’e yaymaya çalışacağız. Futbolun sahada oynandığının, dostluk için oynandığının mesajını vermeye çalışıyoruz başka bir derdimiz yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor