Ahmet Metin Genç: Açılan dava Fenerbahçe’nin şike yaptığı gerçeğini değiştirmez

Trabzonspor, evinde Sivasspor’u mağlup etti.

Ahmet Metin Genç: Açılan dava Fenerbahçe’nin şike yaptığı gerçeğini değiştirmez

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor evinde Sivasspor’u 2-1 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı.

Karşılaşma sonrası Haber61 mikrofonlarına hem karşılaşmayı hem de Fenerbahçe’nin TFF’ya açmış olduğu tazminat davasını değerlendiren Ahmet Metin genç şu ifadeleri kullandı:

Sivasspor karşılaşmasını değerlendiren Genç “Çok mutluyuz. Bu sene kadromuz şampiyonluk kadrosu. Tabi rakiplerimiz de ona göre tedbir alıyorlar. 70. Dakikalara kadar rakip oyuncularımıza tedbir aldı. Goller gelince rahat bir futbol oynadık ama maalesef penaltıdan gol yiyince Sivasspor’un lehine bir atmosfer oluştu. İnşallah 8. Şampiyonluğumuzu alacağız. Hakemleri de yeneceğiz. TFF’den adalet beklemiyorum. Ama onları da yeneceğiz. 3 er 3 er gideceğiz.” İfadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin TFF’ye açtığı tazminat davası hakkında da konuşan Genç “Fenerbahçe’nin dava dilekçesini bilmiyorum. Avukat olarak da merak ediyorum. O davayı Fenerbahçeli avukatlar açarken CAS’taki davaları hangi gerekçe ile geri çekmişler önce ona bakmak lazım. Bir de federasyonun vereceği cevabı merak ediyorum. Kulübümüzünde davaya müdahil olmaya davet ediyorum. Hukuki davada iki taraf arasında tazminata dair bir dava olmasına rağmen hukuk departmanımızın hazırlık yapması lazım. Fenerbahçe şike yapmıştır. Şikeci bir takımdır. Adli yargılamalarda beraat etmek şike yapıldığı gerçeğini değiştirmez. Çünkü Fenerbahçe’nin yöneticilerine de TFF tarafından şike nedeniyle ceza verilmiştir. Bir tek kupamızı verip, onları küme düşürmemişlerdir. Bu cezalara karşı itirazları CAS tarafından onaylanmıştır. CAS a açılan dava da geri çekilmiştir. Kulübümüz müdahil olması: Bir hukukçu olarak da destek vereceğiz. Bu dava Fenerbahçe’nin şike yaptığı gerçeğini değiştirmez. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler