Rıza hoca sert çıktı: gereken yapılacak

Rıza Çalımbay kampa geç katılan oyuncular için gerekenin yapılacağını söyledi.

Rıza hoca sert çıktı: gereken yapılacak

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da teknik Direktör Rıza Çalımbay kampa geç katılan oyuncular için gerekenin yapılacağını söyledi.


Çalımbay, “Yabancı arkadşlarımıza yol izni olarak daha fazla izin verdik. İşi olan mazereti olan varsa söylesin dedi. Arkadaşlarımıza dedik; işiniz varsa erken gelin sonra izin de verebiliriz. dedik. Örneğin Onazi, annesinin arahatsızlığı olduğunu söyledi ve kupa maçı için izin aldı erkenden de geldi. Oyuncularımız söylenen tarihlerde gelmeli. Sosa ve Esteban verilecek cezalara katlanmaları gerekiyor. Ceza önemli değil. Önemli olan diğer arkadaşlar burdayken onların olmaması. Biz bir savaşa gireceğiz. Kötü bir şey olur mazeretiniz olur söylersiniz. Ama gelmediğiniz gün arayıp uçak şöyle oldu böyle oldu derseniz işler değişir tabi.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler