Rıza hoca her fırsatta konuştu

Rıza Çalımbay kamp boyunca her fırsatta oyuncuları ile konuştu.

Rıza hoca her fırsatta konuştu

Haber61 - Spor Servisi - Antalya - Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay kamp boyunca her fırsatta futbolcular ile konuşarak neler istediğini anlattı.


Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor bugün yaptığı tek antrenmanla kampı sonlandırıp Trabzon’a dönüyor.

Bordo mavili takımın kampı çok iyi geçerken Teknik Direktör Rıza Çalımbay başta olmak üzere Teknik ekip her fırsatta futbolcularla konuşarak neler yapmaları gerektiği ve kendilerinden neler beklediklerini anlattılar.

Özellikle antrenmanlarda yapılan her çalışmanın içerisinde yer alan deneyimli teknik adam oyunu sık sık durdurarak nasıl oynamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

MENTAL OLARAK HAZIRLADI

Rıza Çalımbay sadece antrenmanlarda değil kamp yapılan otelde de oyuncuları ile birebir görüşmeler yaparak kafasında sorunu olan futbolcular ile özel ilgilendi. Çalımbay bu konuşmalarla oyuncularını sadece fiziki olarak değil mental olarak da ligin ikinci yarısına hazırlamaya çalıştı.

GENÇLERLE ÖZEL İLGİLENDİ

Trabzonspor’a geldiği günden itibaren genç oyunculara özel olarak ilgi gösteren Teknik Direktör Rıza Çalımbay, altyapıdan A Takım kamp kadrosuna çağırdığı isimlerle altyapıya verdiği önemli gösterdi. Kamp süresince başta Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür olmak üzere Abdurrahim Dursun, genç kaleciler Uğurcan Çakır, Arda Akbulut ile özel olarak ilgilendi. Genç oyuncular konusunda Onur Recep Kıvrak, Burak Yılmaz ve Olcay Şahan’a özel görev veren Çalımbay kendi de her fırsatta oyuncularla biraraya geldi. Antrenmanlarda yapılan 5’e 2 çalışmalarında oyuncularla çalışan deneyimli teknik adamın ortaya geçerek onlardan top kapmaya çalışması güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

BASIN MENSUPLARINI DA ES GEÇMEDİ

Teknik Direktör Rıza Çalımbay kampı takip eden basın mensupları ile de ilgilendi. Antrenman sahasında her antrenman öncesinde basın mensuplarına selam veren Rıza Çalımbay zaman zaman onlarla muhabbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor