Rıza Çalımbay’dan transfer yasağı açıklaması: “Trabzonspor güçlenerek çıkar”

Rıza Çalımbay'dan Haber61'in transfer yasağı sorusuna cevap.

Rıza Çalımbay’dan transfer yasağı açıklaması: “Trabzonspor güçlenerek çıkar”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot’un sorduğu transfer yasağı sorusuna teşekkür ederek, “Trabzonspor oradan zarar almaz, çok iyi şekilde güçlenerek de çıkar.” dedi.


Çalımbay, “Ben sözleşmeden korkmuyorum. Ben istesem yeniletebilirdim ama ben istemedim. Burası çok büyük bir camia ve benim çok sevdiğim bir camia. Ben bilerek istemedim, ben burayı göreyim onlar beni görsün ona göre çalışalım istedim. Bir kere transfer yapılmaması, yasak olması Trabzon'a güç katar. Bir sıkıntı yaratacağına inanmıyorum. Aynı durum Mersin'deyken olmuştu. Zor durumdu. Şimdi burada genç arkadaşlar var, alt yapıda iyi oyuncular var. İnşallah yasak olmaz ama olursa Trabzonspor altından çok kolay kalkar. Beşiktaş'ta da benzer durum oldu, Fikret beyle birlikte yükseldiler. Bu tip şeyler camialar için soluklanmadır. Trabzonspor oradan zarar almaz, çok iyi şekilde güçlenerek de çıkar.” dedi.

RIZA ÇALIMBAY'IN BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler