Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transferlerle ilgili konuştu.

Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, haftalık basın toplantısında ligin ikinci yarısı için yapılan transferleri değerlendirdi.

Rıza Çalımbay şöyle konuştu: "Transfer konusunda daha önce söylemiştim kulüp zor duruma girecekse yapılmasın dedi. Oyuncu transferi istedim doğru. Mas'ın gitmesini hiç istemedik ancak gitti. Ondan gelen ücretle başka bir oyuncu aldık. Başka transfer yapamadık. Bongonda ve Volkan'ı ayırma sebebimiz, orada yığılma olmasıydı. Onlara da istedikleri kadar şans veremedik ve sürekli oynamak istediler. Onlarla yolları ayırdık. Kanatlara çok iyi oyuncular bulduk oraya transfer yapmak istedik ancak olmadı. Olsaydı daha farklı olacaktı. Şimdi kendi içimizde en iyisini bulacağız. Bazen beğenmediğiniz kadro çıkaracağız. Kendi içimizdeki arkadaşlarımız kendi potansiyelini yakalarsa başka birşeye ihtiyaç duymayız. Bunu yapmaya çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor