Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor maçı açıklaması! "Ne gerekiyorsa..."

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor'a karşı oynayacakları lig maçına dair konuştu.

Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor maçı açıklaması! "Ne gerekiyorsa..."

Haber61 - Spor Servisi / Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Süper Lig'in 30. haftasında yarın Trabzonspor ile oynayacakları mücadeleye dair değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'a karşı zor bir maç oynayacaklarının altını çizen Rıza Çalımbay, "Maç kazanmamız gerek. Kendi sahamızda puan ya da puanlar almamız gerek. Trabzonspor gerçekten çok iyi bir takım. Kolay maç olmayacak. Taraftarımızın maça gelmesi önemli. Onların desteği ile oynarsak güzel şeyler yaparız. Kötü oynamıyoruz ve çok gol kaçırıyoruz. Kazanmak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız" dedi.

Sivasspor ile Trabzonspor arasında yarın Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan mücadele 20.30'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek görev yapacak.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor 45 puan ile 6. sırada bulunurken, Sivasspor ise 31 puan ile 13. sırada yer alıyor.

CALİMBAY-RİZA

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler