Rıza Çalımbay'dan sert uyarılar!

"Kimsenin kaprisini çekmeyeceğiz"

Rıza Çalımbay'dan sert uyarılar!

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Konyaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor.

Çalımbay, oyunculara çok sert uyarılarda bulundu. Kimsenin kaprisini çekmeyeceklerini belirten Çalımbay, "Aldığım çeşitli kararlar var bunları ikinci yarı uygulayacağız" ifadelerini kullandı.

Çalımbay "Göreve başladığımızda sorumluluğumuzun farkındaydık. Burada bi,r kriz vardı ve onu yönetmemiz gerektiğini biliyorduk. Kadroyu biliyortduk ancak yüzeysel olarak biliyorduk. Bizim mazaret olmadan bir seri yapmamız gerekiyordu ve bunların çoğunu başardık. Burfada üzüldüğüm tek maç var. O da Malatya maçıydı. O da bnim şanssızlığımdı. 2 günde maça çıktım. Sosa'nıhn kırmızı kart görmesi, kendi kalemize gol atmamız şanssızlıktı. O maçtan sonra Galatasaray ve sonraki maçlarla umutlandık. Takımımız oradan sonra düzelmeye başşladı. Zaman zaman iyi oynadık, bazen iyi mücadeleyle kazandık. Başladığımızdan beri lider konumdayız. İyi bitirmek isterdik ancak biz son maçın kolay olmadığını biliyorduk. Herkesin kapasitesinin üzerine çıkması gerektiğni söyledik. Ama sonuç olarak mağlubiyetten beraberliği yakaladık. İyi sonuçla ayrıldık. Geldiğimizden beri maçları kazanırken bile hatalarımızı bir kenara yazıyorduk ve o hatalar şimdi birikti. Devre arasında bu hataları düzeltmeye çalaışacağız. Bizim için lig ikinci yarı başlayacak. Benim aldığım çeşitli kararlar var bunları ikinci yarıda uygulamaya başlayacağız. Biz bazı şeyleri telafi etmeye çalıştık ama artık tahammül etmeyeceğiz. Kimsenin yedek kaldım kaprisine taviz vermeyeceğiz. Oyuncularım inanılmaz özverilerde bulundular. Taraftar çok iyi destek verdi. Onlara da teşekkür ediyorum ve daha fazlasını bekliyorum. Ligde kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçı Fenerbahçe maçı. Bu maç final maçı olacak ve iyi bir sonuçla çıkacağamıza inanıyorum"

Çalımbay ayrıca ; "Bongonda ve Volkan'ın durumu cuma günü netleşecek. Ben yedek kalıp yalandan ısınanı, oyuna girerken surat yapanı, oynamadığı zaman tavır yapanı gereksiz yere antrenmana çıkmak istemeyeni kesinlikle istemiyorum. Bazı arkadaşlar ayrılmak için ellerinden geleni yaptıkları için bir uygulama yapmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler