Rıza Çalımbay'dan savunmaya özel ilgi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay savunmaya önlem alıyor.

Rıza Çalımbay'dan savunmaya özel ilgi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde geride kalan 8 haftada kalesinde 21 gol görerek tarihinin en fazla golünü gören bordo-mavili savunmaya özel önlem almayı planlıyor.


Bugün gerçekleştirilen çalışmada savunma oyuncuları ile görüşen Çalımbay, daha sonra antrenmanın bir bölümünde savunma oyuncularının tamamını bir grupta toplayarak hücum oyuncularına karşı savunma yaptırdı. Deneyimli teknik adam antrenmanda öğrencilerine, "Adam adama pres ve koşu bizim oyun anlayışımız olmalı. Savunma oyuncuları topu kullanacak ama riske etmeyecek ve gerekirse basit şekilde oynayarak tehlikeyi uzaklaştıracak" şeklinde uyarılarda bulundu.

Uyarıların ardından Çalımbay, yardımcı hocaların nezaretinde savunma oyuncuları Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Mas ve Okay'ı özel çalışma yaptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor