Rıza Çalımbay'dan kongre değerlendirmesi

Rıza Çalımbay kongre süreci ile ilgili konuştu.

Rıza Çalımbay'dan kongre değerlendirmesi

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Trabzonspor’da yaşanan kongre süreci ile ilgili konuştu.


Çalımbay, “Kongre süreci yaşıyoruz. Bu süreçten takımımız etkilenmeyecek. Başkanımız da bize bu konuda destek oluyor. Trabzonspor camiası büyük bir camia. Bu tür kongreler olacak. Gelip geçecek. Trabzonspor için iyi olacağını düşünüyorum. Bazı radikal kararlar alındıktan sonra her zaman başarıya oynayacak bir camia burası. Kongrenin takıma iyi şeyler katacağına inanıyorum. Kongre sürecinin futbolcuları etkilememesi lazım. Yöneticilerin futbolcularla birlikte olması lazım. Ki zaten her antrenmanımıza geliyorlar. Bizim tek sıkıntımız eksik arkadaşlarımız. İstediğimi gibi antrenman yapamıyoruz o yüzden. Başkan olsun yönetim olsun sürekli ilgileniyor. Bizim sadece maçlara konsantre olmamız gerekiyor.” dedi.

RIZA ÇALIMBAY'IN BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler