Rıza Çalımbay transfer yapmak istediği mevkileri Haber61’e açıkladı

Rıza Çalımbay Haber61’e konuştu.

Rıza Çalımbay transfer yapmak istediği mevkileri Haber61’e açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Haber61 TV’de yayınlanan Şehrin Nabzı Programına telefonla bağlantı yaparak önemli açıklamalarda bulundu.


Rıza Çalımbay yapılacak transferlerle ilgili olarak “bir sol bek, bir stoper ve bir yada iki kanat oyuncusu almak istiyoruz” dedi.

Rıza Çalımbay şunları söyledi;

“Kupa maçını kaybetmeyi istemedik ama bu skoru telafi edecek güçteyiz. O maça tam kadro çıkamadık ama burada oynayacağımız maça tam kadro çıkacağız. Fenerbahçe Göztepe maçları hayati derecede önemli.

Takviye konusu vardı. Başkanımızla her gün görüşüyoruz. Alabilirsek 3-2 oyuncu alacağız. Ekonomik anlamda müsait olursak alacağız ama olmasak almayacağız. Kendimiz tatil yapmıyoruz. İkinci yarıya çok iyi girmemiz lazım. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Üstümüzdeki takımlar puan kaybetseler telafi edebilirler ancak biz edemeyiz. İkinci yarıda oynayacağımız maçlar final niteliğinde olacak.

Mas giderse bir sol bek olacaktık. Biz çok çabuk bir stoper istiyoruz bir tane de kanat oyuncusu almak istiyoruz. Direk göle gidecek orta yapacak bir oyuncu istiyoruz. En fazla gol atan oyuncu Burak ve Yusuf var. Oraya takviye olarak bir oyuncu almak istiyoruz. Hatta alabilirsek iki oyuncu almak istiyoruz. Devre arasında böyle oyuncu almanın maliyeti çok fazla. İyi oyuncularda takımda oynuyor oluyor. Biz yine de araştırıyoruz. En iyisini yapmaya çalışacağız.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor