Rıza Çalımbay transfer şart dedi

Rıza Çalımbay kesinlikle transfere ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay transfer şart dedi

Haber61 - Spor Servisi - Antalya - Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay 1461 Trabzon ile yapılan hazırlık maçı sonrasında transferle ilgili açıklamalarda bulunarak Bizim buradaki maçlarda gösterdi ki kesinlikle oyuncuya ihtiyacımız var” dedi.


Çalımbay, “Bizim buradaki maçlarda gösterdi ki kesinlikle oyuncuya ihtiyacımız var. Özellikle sol bek zaten şart. İyi bir kanat oyuncusu kesinlikle şart. Çünkü iki kanat oyuncusu büyük ihtimalle ayrılacaklar bizle. Bizim mutlaka almamız gereken bu ikisi ve stoper. Öncelik bir iki yani onları almamız gerekiyor. Bütün yönetim Başkan gerçekten çok uğraşıyoruz. Ama burada ki en önemli şey devre arası transfer yapmak çok zor. Bizimde biliyorsunuz beli kriterlerimiz var ve onun dışına çıkamıyoruz. Onun içinde tek amacımız hem lig hem kupaya kadar transferlerden ikisini yapabilirsek bizim için avantaj olur ama net bir şeyimiz şu anda yok.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor