Rıza Çalımbay: Trabzonspor için Fenerbahçe maçı büyük şans

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay bordo mavili ekibin kısa zamanda toparlanacağını ve Fenerbahçe maçının da yükseliş için şans olduğunu söyledi. Çalımbay Konyaspor'dan neden ayrıldığını da açıkladı

Rıza Çalımbay: Trabzonspor için Fenerbahçe maçı büyük şans

Haber61 Spor Servisi / Tuncay Lakot

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Konyaspor’daki görevinden istifa etti.

Tecrübeli teknik direktör galibiyetle kapattıkları hafta sonrasında istifa etmesinin ardından Haber61’e açıklamalarda bulundu.

KONYASPOR'DAN NEDEN AYRILDI

Çalımbay, Konyaspor yönetiminin farklı istekleri olduğunu belirterek “ Yönetimin bazı talepleri oldu, ben de yok dedim o yüzden yolları ayırdık.” Dedi. Çalımbay, Sivasspor’a gidebileceği iddialarını ise yalanladı.

TRABZONSPOR TOPARLANIR, BU SENE DAHA ŞANSLILAR

Trabzonspor’un eski hocası olan Çalımbay, bordo mavili ekibin son durumuyla ilgili de değerlendirmede bulundu. Trabzonspor’un toparlanacağını söyleyen tecrübeli teknik adam “ Gidişatın düzeleceğini düşünüyorum. Bu sene geçen yıla göre daha şanslılar. Ben geçen yıl görevdeyken transfer yapamamıştım, bu yıl transferler de yapıldı. Alternatifli bir kadro var. Bir tek havası eksik. Onu da yakalarlar” dedi.

FENERBAHÇE MAÇI BÜYÜK ŞANS 

Rıza Çalımbay, Trabzonspor için Fenerbahçe maçının büyük bir şans olduğunu vurgulayarak “  Ben geldiğimde de Galatasaray maçı vardı herkes korkuyordu ve ben o maçın çok büyük bir şans olduğunu , kazandığımız takdirde düzlüğe çıkacağımızı söylemiştim.  Öyle de oldu.  Bizim Galatasaray’la oynadığımız maç Malatyaspor maçından sonraydı, şimdi de Malatya maçından sonra oynanacak. Trabzonspor’un bu tür maçlara bakışı çok farklıdır. Şimdi Fenerbahçe maçı çok büyük bir şans. Bunu kullanmaları gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor