Rıza Çalımbay: Sadece 1 takıma ömür boyu imzalarım

Rıza Çalımbay, sözleşmesinin süresi konusunda açıklama yaptı.

Rıza Çalımbay: Sadece 1 takıma ömür boyu imzalarım

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor maçı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek takımın durumu ve oyuncuların performansı hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Trabzonspor ile 1 yıllık sözleşme imzalama isteğinin kendisinden geldiğini belirten Çalımbay “Kendime güveniyorum, sadece milli takımla ömür boyu imzalarım” ifadelerini kullandı. Çalımbay açıklamasında “Kulübümüz benden 2 yıllık mukavele istedi ben 1 yıl istedim. Çünkü kendime güveniyorum. Ben burada başarılı olursam devam ederim. Milli takıma ömür boyu atarım o ayrı. Ama kulüp maalesef öyle değil. Gidiyorsun 3 yıllık anlaşıp çalışıyorsun. Örneğin sezon başında Antalya'daydım ve önceki sezon çok başarılıydık. Bir anda bana gelip ayrılalım dediler. Aynı şekilde Kasımpaşa'da iyi işler yaptık. Bana şampiyonluğa oynayacağız dediler takımın yarısını gönderdiler. Küçülmeye gidiyoruz dediler, gözümüzün içine bakıyorlar. Sonra ayrılalım diyorlar dedim ayrılalım. Bunları bir tek ben değilim buradaki tüm hocalar yaşıyor. Örneğin Eskişehir ve Sivas'a 1'er yıl imza attım 3'er yıl çalıştım. Ben bir tek milli takıma imza atarım öyle orası kutsal bir yerdir. Ben Beşiktaş'ta da çalıştım. O yüzden ben karşıyım uzun sözleşmelere. Planlı programlı bir şey görünürse imza atılır.” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor