Rıza Çalımbay rotasyona gidecek

Trabzonspor'da Rıza Çalımbay Erzurumspor maçında rotasyon yapmayı planlıyor.

Rıza Çalımbay rotasyona gidecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçta, ligde daha az forma şansı verdiği oyuncuları oynatmayı planlıyor.


Kupa maçında rotasyona gidecek olan deneyimli teknik adam kalede Esteban'a şans verecek. Savunmada ise Sivasspor maçında Uğur Demirok'un sakatlanmasının ardından oyuna giren ve performansından memnun kalınan Hubocan'ı, Mustafa Akbaş ile birlikte oynatmayı planlayan Çalımbay'ın, savunmanın sağında Kamil Ahmet Çörekçi ve solunda ise Mas'a görev vermesi bekleniyor.

Orta sahada ise Okay, Kucka ve Batuhan'a şans vermeyi planlayan Rıza Çalımbay, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza alan Olcay'a Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında görev vermesi bekleniyor. Bongonda ve Rodallega'nın da Çalımbay'ın şans vereceği diğer isimler olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor