Rıza Çalımbay Kayserispor ile de 2. Kez…

Rıza Çalımbay Kayserispor ile bu sezon ikinci kez karşılaşacak.

Rıza Çalımbay Kayserispor ile de 2. Kez…

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay bu sezon Kayserispor ile 2. Kez karşı karşıya gelecek.


Trabzonspor’a gelmeden önce Antalyaspor’u çalıştıran Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelmişti. Müsabakadan 2-0 mağlubiyetle ayrılan Çalımbay Antalyaspor ile yollarını ayırmıştı.

Trabzonspor’un başına geçen deneyimli Teknik adam Ligin 11. haftasında yarın saat 14:00’de yine deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY İLDE DE 2. KEZ OYNAMIŞTI

Rıza Çalımbay 2017-2018 sezonunun 4. Haftasında Antalyaspor’u çalıştırırken Galatasaray ile mücadele etmiş ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Sonrasında Trabzonspor ile anlaşan Çalımbay, geçtiğimiz hafta Galatasaray ile karşılaştı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor